(07-06-2014، 9:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 9:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو تا از سخت ترین و اشغال ترین درسایی که میشه پیدا کرد مونده هنو برا ما (:
lol! (:
فردا امتحانا تمومه (:3
امادگی دفاعی و حرفه و فن (==
اوهوم آمآدگی سخته!!!
(07-06-2014، 9:11)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 9:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان داری به من امید میدی یا راس میگی؟ )=
(07-06-2014، 9:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 9:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو تا از سخت ترین و اشغال ترین درسایی که میشه پیدا کرد مونده هنو برا ما (:
lol! (:
فردا امتحانا تمومه (:3
امادگی دفاعی و حرفه و فن (==
حرفه و فن رو من پارسال که سوم بودم اصلا نخوندم. فقط چون نهاییه نمونه امتحان نهایی تا 3 سال قبلو خوندم 20 شدم. تمام سوالا تکراری بود. دفاعی رو هم همینطوری دادم 20 شدم.
راس میگه ما حرفه رو دادیم خیلی آسون بود!