28-07-2012، 0:08
ببینین بچه ها شاید من سنم کم باشه ولی این جور که از پروفایلاتون دیدم از خیلیاتون سنن بزرگترم ولی از نظر دیگه مثل همین نماز از بعضیاتون پایین ترم.من الان 22 سالم شده.ارزو میکنم ای کاش زما برگرده عقب تا اشتباهاتمو جبران کنم.7 سال نماز نخوندم.7 سال روزه نگرفتم.7 سال از یاد خدا غفلت کردم....اما خدا تو این مدت ازم غافل نشد.هر چند کسی از خدا غفلت کنه مرتکب گناه هم میشه تو این شکی نیست اما خدا با این اوصاف منو بازم به سمت خودش در اغوش گرفته اینو حس میکنم.شاید بعضی دوستان بگن چرا عربی باید خوند.به خدا منم از عربی زیاد خوشم نمیاد اما اینو در نظر بگیرین که اسلام دین واحدیه.و دین واحد زبان واحدی هم میخواد پس چه زبانی واحد تر از عربی که زبان معصومینمونه.و خدا قرانم عربی بر دل مبارک پیامبر نازل کرد.نماز خوندن باعث ارامش میشه.مخصوصا تو این زمونه که همه چیز این موحبت الهی رو(آرامش) رو از ادم میگیره و بعد از اون خوندن قران.من از اخوند دل خوش ندارم ولی ازشون بدم نمیاد.چون همه ی اخونارو نباید به یه چشم دید.واقا پشت حرفای قرایتی که میشینم حال میکنم با صحبتاش.ببخشید از بحث خارج شدم.در کل منظورم اینه که خیلی از شما ها دارین تازه اول زندگیه شرعیتونو پشت سر میزارین.دیر بجنبین شاید از غافله عقب بمونین.همیشه توکلتون به خدا باشه و اونو همیشه ناظر بر اعمالتون ببینین.در ضمن نه بابام نه مادرم و نه ایل و تبارم و نه خودم هیچ کدوم بسیجی نیستیم.خودمم همیشه دوست دارم ظاهرم به روزباشه.نه اینکه ابرو بردارم نه نوع لباس و تیپ زدن رو میگم.ریشم معمولا همیشه 6 تیغه. منم مثل خودتون عاشق ازادیم به شرطی که حق کسی دیگری پایمال نشه.....
ایشالله در پناه خدا باشین....از طرف برادر کوچیکتون....
ایشالله در پناه خدا باشین....از طرف برادر کوچیکتون....