07-06-2014، 18:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-06-2014، 18:27، توسط ღSηow Princessღ.)
(07-06-2014، 18:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 18:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باهاش حال میکنه:|
(07-06-2014، 18:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 18:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس بهتر از این نبود؟:|
احمدرضـآ پسرمـ این شبیـهِ منـه..؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ssp1uq28o8j3oe5fkxnh.jpg
زشته به نظره شما..؟!-_-
من بعد از طلاق با این بچه زنده موندمـ..-_-
(07-06-2014، 18:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 18:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمدرضـآ پسرمـ این شبیـهِ منـه..؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ssp1uq28o8j3oe5fkxnh.jpg
رضآ میبینی مدیرآ ازم نظر میخوآن ! کم شخصیتی نیستم !
من یه عکس ازت بیشتر ندیدم ! ولی اره شبیه میزنید چمآتون مخصوصاً !
چون پینت بال میزنـی باهات حال میکنم{تو روحه آدمـآیِ منحرفـ..} وگـرنه که هیچــی!|:
چشماش...شبیـهِ..!اوخــی عزیزمـ..!
این فاطی کجاس:|؟
منحـرفـ...بنده فرمودمـ...!نیتِ بدی ندارمـ..!
اصن من با این هیئت ژولیده...به این چیزا نمیخـورمـ..!
(07-06-2014، 18:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ..
بزِکوهـیـه خودمــی..!|:
نمیتونـم ازت متنفـر شمـ..)):