07-06-2014، 21:00
(07-06-2014، 20:59)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 20:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی از بچه ها هــک کرد من با اکانت قبلیم هـک کردم سرور فهمید
(07-06-2014، 20:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مه گوگل پلاستو ست نکردی رو بازی؟
(07-06-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221778
محسن دادا ! دمت جیز ! (:
ولی من نمیتونم ! اصلا نفهمیدم یه دفعه گند میزنم میرینم به بآزیم !
بعد بیآد بیآد سر قبرم ! :|
همین امروز کردم !
ولی اگه بفهمن تقلاب کردم بعد چون هر چند وقت یبآر آپچ میشه منو واسه ئهمیشه شآید بندازن بیرون ! :|
ولی این تقلب نیست خود کلش ارایه کرده
ولش کن عزیز این چیزآ به گروه خونی من نمیخوره !