08-06-2014، 0:05
(08-06-2014، 0:01)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رومی دیشب خواب دیدم کلیپ آهنگ جدید آرمنی اومده بیرون.واای نمیدونی چه حالی داشتم سریع ظبطش کردم.خیلی قشنگ بود
(08-06-2014، 0:00)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوووووووووم
هییییییییم
(08-06-2014، 0:01)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کاش ما اجی بودیم
(07-06-2014، 23:57)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه شو باو
(07-06-2014، 23:55)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخ
رومی جونم من تا اطلاع ثانوی بیدارم بازم میام فعلنی میرم یه ساعت دیگه پلاسم اینجا
باش ولی من الان دییه بابام نمیذاره تابیشتر از نیم ساعت دیگه بیدار بمونم
وااااااااااااااای امتحان شیمی روبگو
(07-06-2014، 23:57)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نرمکو میگم دیگه
(07-06-2014، 23:55)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبییییییییییییییییییییییییییییییی....
نمکی من شطورمه
زبون انجمنی حالیت نمیشه داداــــش!!!!|:
رومی من نمیدونم چرا تو خونه ی شما شب میخوابم انقدر بهم خوش میگذره.مخصوصا اون صبش که بیدار میشیم.اگه روم میشد هر روز خونتون بودم
رومی دیه کی بیام خونتون؟؟؟