08-06-2014، 11:31
(08-06-2014، 11:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلی بلی ^__-*
(08-06-2014، 11:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیز خآصی نی :/
فاطی ~_~
عکس امضات واسم لود نمیشه |:
لینک بده دارم جر می خورم از کنجکاوی !! {: ^.^ /: |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/rfqjpr7q80u3kawtbu02.png
(:
(08-06-2014، 11:25)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مبارکآآآآآآآآآ((:
الان حس منومیدرکی وقتی ازعشق سیناهمون(سینا)میحرفیدم برات
(08-06-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تُ خیلی *ـن میخوری :|
(08-06-2014، 11:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منکه نمیبندم....
(08-06-2014، 11:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس بیا توافق :|
اهان......
بگو-_-
منم میگم-_-
من میبندمـ ، تو همـ میبندی :| !
تو میخوای ببند:|
تازه اونو ک من نگفنم:|
پسر عمم بود:|
به هر حال....
ما که نمیبندیم:|
هر چی هم میخوای رو مخ احمت کار کن-_-
از پ.خ اش اسکرین شات دارم:V
با فتوشاپ همـ میشه درست کرد :| !
[/quote]
جون من اصن تو آیکون فتوشاپ رو از نزدیک دیدی؟:|
کی هی میگ فتوشاپ فتوشاپ:|؟
خارج از اون....
مگه من بیکارم انقدر وقت بزارم همچین چیزی رو با فتوشاپ درست کنم:|؟