(08-06-2014، 13:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مبی والا اینجور که این سالینایی تندو تند مهمون دعوت میکنه...
(08-06-2014، 13:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه مهمونی
(08-06-2014، 13:39)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2014، 13:36)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون تاپ مشکیه که باهم از از پاساژ برج میلاد خریدیم همون که روش با نگین من انگیلیسی نوشته بود با اون شلوار سفید تنگه موهامم مثل اون شب درست میکنم.طرح ناخنامم که میدونی
(08-06-2014، 13:34)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم...
آره
اول ساعت 7و8 میریم خونه ی خاله سیما بعد از اونجا میریم
راسی چی میپوشی؟ من چی بپوشم؟
توهم اوممم بذار فکر کنم
عروسی میرین ؟! :>>
به نظر میاد باباش تیلیاردر باشه
منم تصمیممو گرفتم که چی بپوشم خونه خاله اون تاپا که باهم خریدیمو میپوشم
برای ابشارو رستورانم اون تونیک سفید مشکی و جوراب شلواریمو با اون کفش سفید پاشنه دارارو میپوشم..
ناخنامم همون طرح سفید مشکیه که برات فرستادم...
خوبه؟..