08-06-2014، 15:30
(08-06-2014، 15:24)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چه جوری ریخته رو صورتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ^_^
(08-06-2014، 15:21)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موهام تا بالای گردنمه بابا تا کمرم نی که ببندم 0_0
(08-06-2014، 15:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به به بنازم به سلام کردنت کلی خر کیف شدم ...!!()_()
(08-06-2014، 15:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علیک سلام.
سلام ...!!
خووووووووبی؟
.
.
.
آقا من کلافه شدم موهام اومده تو چشم اعصابم خورده.گشنمه.از همه بدتر گوگل دوباره ترکیده سرعت نت کمه من بد بختم واااااااااای
ممنونم
خب موهاتو ببند یا از ته بزن ...!!
برو در یخچال و باز کن اگه چیزی نبود باز و بسته کن شاید رفرش بشه ازش چیزی بیاد بیرون
این یکیو راست میگی نت منفجر شده ...!!
این یخچال ما داغونه بابا رفرش مفرش حالیش نی.
یه طوفانم نمیاد یکم حال کنینم.
انگار عروسی شغالاست.هی آفتاب میشه هی میگیره |:
restart کن چاره ای نیست
اره منو دوستم بیرون بودیم تا طوفان اومد ما میدویدیم طوفان دنبالمون بود طوفان خاکی و میگما هیجان داشت
اون بدبختا دل ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟