08-06-2014، 15:52
(08-06-2014، 15:48)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا نمیخوام من تسلیمم نوش جونت -_-
(08-06-2014، 15:45)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه جوری اخه ؟؟؟ وقتی بمیرم چه جوری پاشم بیام دمه خونتون بهت غذا بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (معما)
(08-06-2014، 15:43) armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2014، 15:40)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای کاش یه جوری میشد که نمیشه و نمیخوام ...!!
(08-06-2014، 15:37)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کوفتت بشه منم میخوام یه ذره از برنجای نو رسیدرو بده من درد کنم.
):...
ما همه چی داریم هندونه . طالبی . کلی برنج که تازه به دنیا اومدن ...!!
با مشامم ادویه رو هم به درون بینیم بکشم بعد عطسه کنم اون جوری خیلی واقعی میشه ...!!بمیییییییییییییییییر پاشو بیا در خونمون بم بده برو.
من گشنمـــــــ____ــــــه