09-06-2014، 11:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-06-2014، 11:50، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
24. شرم کم , زر زدنات زیاد \:برعکس اتفاقا : چشات چپه عزیزم ((:
22.چرآ اینقد دووس داری با زور خودتو بکنی تو بووق یکی ؟ :|باو منظورتو نمیفهمم : الحق که نفهمی عسیس ((: . و البته بچه ای !! ما بش میگیم {گودوخ} ((:
اوه اوه !! سواـل اصلیـ یادم رف صالح جــآن ((:
اسم اصلیتو هم بگو . !!پارمیدا
چوون از بس دروغ گفتی فک کنم باور نکنم اسمت پارمیداس !!
نیمی از اسمایه مسخرتو نام ببرم ؟ ((:
هع !! از روغن مایع هم ضایع تره !! (: D:....
و .. بینم تو ی بار گفتی ننت طلااق گرفته را با شوهر عمه ی بابای ه نمی چیچی بچه طلاقی و مامانت نم مال خودت نیست و از این چرت و پرتا گفتی . یادمه وستشم گفتی میرین کدوم قوری گم شین برین از ایران ((:اشتباه فهمیدی : عزیزم اون خری هم دیدی خودت بودی حالـا بماند . درست درست فهمیدم ((:
درست یادم نی ولی خیلی دروغ ضایی بوود . بهتره یه خورده خودتو جمع و جور کنی کم دروغ بگیـ ..
ازمن نصحیت . از من حرکت خخخخخخخخ : پات گیر نکنه تو چاله چوله بیوفتی بمیری . بعد میگن این جنین رو شوما کشتین :|
به عمت سلـام برسوون بگو پشتش حرفا افتضاحه !! فعلا ^ـ-
22.چرآ اینقد دووس داری با زور خودتو بکنی تو بووق یکی ؟ :|باو منظورتو نمیفهمم : الحق که نفهمی عسیس ((: . و البته بچه ای !! ما بش میگیم {گودوخ} ((:
اوه اوه !! سواـل اصلیـ یادم رف صالح جــآن ((:
اسم اصلیتو هم بگو . !!پارمیدا
چوون از بس دروغ گفتی فک کنم باور نکنم اسمت پارمیداس !!
نیمی از اسمایه مسخرتو نام ببرم ؟ ((:
هع !! از روغن مایع هم ضایع تره !! (: D:....
و .. بینم تو ی بار گفتی ننت طلااق گرفته را با شوهر عمه ی بابای ه نمی چیچی بچه طلاقی و مامانت نم مال خودت نیست و از این چرت و پرتا گفتی . یادمه وستشم گفتی میرین کدوم قوری گم شین برین از ایران ((:اشتباه فهمیدی : عزیزم اون خری هم دیدی خودت بودی حالـا بماند . درست درست فهمیدم ((:
درست یادم نی ولی خیلی دروغ ضایی بوود . بهتره یه خورده خودتو جمع و جور کنی کم دروغ بگیـ ..
ازمن نصحیت . از من حرکت خخخخخخخخ : پات گیر نکنه تو چاله چوله بیوفتی بمیری . بعد میگن این جنین رو شوما کشتین :|
به عمت سلـام برسوون بگو پشتش حرفا افتضاحه !! فعلا ^ـ-