11-06-2014، 12:42
(11-06-2014، 12:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزن
(11-06-2014، 12:35)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 12:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 12:31)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 12:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی
مرتیکه وییرایش کردم
اینا رو ول کن دیگه چ خبر ؟
دیشب انقد عصابم خرد بود که ماشین بابامو برداشتم رفتم بیرون پسر داییم پشتم میامد ی لحظه مرگو جلو چشام دیدم
تو هم با اون رانندگی کردنت
حمید کمکم کن
جو گیر شدم بدجور
تو چه غلطی کردی
یه Goهی خوردم آخرین قسمت از فصل 2 سریال مرلینو دیدم الان جوگیر شدم میخوام یکیو بزنم پسر خالم هم داره میاد ، به نظرت بزنمش ؟؟؟
دیشب ساعت 8 یکی به مامانم تیکه اندخت مشت خوابوندم تو صورتش بعدش زنگ زد به دوستاش منم زنگیدم هیچی با دوستام قتل عام راه اندخته بودیم
علی باید برم فعلا