11-06-2014، 18:57
(11-06-2014، 18:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا اونجایی که من میدونم همه نویسنده در یک وقت معین مدیر آزمایشی میشن
(11-06-2014، 18:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باوشع !!
(11-06-2014، 18:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 18:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون رمانه رو من هیچ تعصیری نداشت
(11-06-2014، 18:45)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هآن .. !
رمز فلشخورو نمیگم ک !!
واس همون رمانه !!
اون رمـآن داغونه V:
اون رمـآنه منو ب فسـآد کشوند +__+
(11-06-2014، 18:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـو روت ._.
رکی ننه بابات داره مدیر میشه ._.!!.. چون خودم ب قدر کافی منحرف بودم !!
(11-06-2014، 18:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو میخوای یه ایرانسل و همراه اول پنج تومنی بگیرم یا ی ایرانسل ده تومنی ؟؟انتخاب کن !!
(11-06-2014، 18:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمت ^_______________________^
ت همراه اولی یا ایرانسل اخوی .-. ؟؟
هر دو !
ولی خط اصلیم ایرانسله ! (:
همون ایرآنسل !
شارژ ها تا هفته ی دیگر ب دستتون میرسه !!
آغاع من روم نمیشه از صابر بپرسم یکی بره از جانب من بپرسه !!!!!
احمت تو ب نمایندگی از همه انتخاب شدی ^-^ ..
ولی اگه یه نویسنده خوب و زیاد فعالیت کنه زودتر مدیر آزمایشی میشه