11-06-2014، 23:20
(11-06-2014، 23:18)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 23:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 23:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 23:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 23:08)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرم عمو صابر گفده دسته غریبه ها ندم !
وگرنه من کلرو پایم !
خب به عمو صابر هم بگو بیاد کله رو با هم بزنیم البته اول نماز صبح مگر پیامبر نگفت نماز ستون دینه
چادر بخرید برام رو چشم !
با پتو گلبافت هم حل میشه ها خدا نگاه میکنه به نیت ، نیت مهمه
قیافه تو بعد از چادر سر کردن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://oi58.tinypic.com/2lkpdfp.jpg
من ازینم بد تر میشم یه ده بیس بار مُردم تو این راه شهید شدم !
کلیدا پیش تو امانت فلن بای
خواهر بسیجی نرو داشتم از خطرات شما از جنگ تحمیلی استفاده میکردیم به خدا ما خواهر ما خواهر های مثل شما رو داشتیم بدون جنگ و خونریزی بغداد و فتح کرده بودم
زد زیاد