امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفی ۳۲ تیم حاضر در جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل

#6
معرفی ۳۲ تیم حاضر در جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل

هندوراس (Honduras)
سرمربی: لوییس فرناندو سوارز
کاپیتان: نوئل والادارس
بیشترین بازی ملی: آمادو گوئوارا (138 بازی)
بهترین گلزن ملی: کارلوس پاوون (57 گل)
رنکینگ فیفا: 33
حضور در جام جهانی: 2 بار (آخرین بار 1982)
شعار تیم در جام جهانی: ما یک ملت هستیم، ستاره در قلبمان
هم‌گروه‌های هندوراس در جام جهانی: سوئیس، اکوادور و فرانسه در گروه E
آشنایی کلی با کشور هندوراس
جمهوری هندوراس کشوری در قاره آمریکا است که به دلیل بی‌ثباتی سیاسی و بلایای طبیعی فراوانی که در سال‌های گذشته در آن روی داد، کمتر از دیگر کشورهای منطقه توسعه‌ یافته است.
این کشور از غرب با گوانتاملا، از جنوب غرب با السالوادور و از جنوب شرق با نیکاراگوئه همسایه است. پیش از این هندوراس را با نام هندوراس اسپانیا می‌شناختند تا با کشور هندوراس انگلیس که این روزها نامش بلیز است، اشتباه نشود.
این کشور از شمال با دریای کارائیب و از جنوب با اقیانوس آرام همسایه است. آب و هوای این کشور متنوع است و از گرمای استوایی تا آب و هوای سرد کوهستانی را می‌توان در آن یافت. هندوراس تا 15 سپتامبر سال 1821 مستعمره اسپانیا بود.

رئیس جمهور در هندوراس هم رئیس دولت است و هم رئیس حکومت. او معاونی دارد که در کارهای اجرایی به یاریش می‌آید.
رئیس جمهور با رای مردم برای دوره‌ای چهار ساله انتخاب می‌شود. او کابینه را انتخاب می‌کند. مجلس قاونگذاری این کشور 128 کرسی دارد که نمایندگانش با رای مردم برای دوره‌ای چهار ساله انتخاب می‌شوند. انتخابات مجلس یک سال قبل از انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

تولید ناخالص داخلی این کشور 69/24 میلیارد دلار است. دو میلیون و 812 هزار نفر نیروی کار آن را تشکیل می‌دهند.
نرخ بیکاری در هندوراس نزدیک به 28 درصد است و بیش از 50 درص از مردم آن زیر خط فقر زندگی می‌کنند. در سال 2007 نرخ تورم در این کشور 4/6درصد بود.
محصولات صادراتی این کشور شامل قهوه، میگو، موز، طلا، روغن خرما، میوه، خرچنگ و الوار است که به کشورهای آمریکا (6/70درصد)، گوانتامالا (5/3درصد) و السالوادور (4/3 درصد) صادر می‌شود.
محصولات وارداتی آن شامل ماشین‌آلات و تجهیزات، مواد اولیه صنعتی، محصولات شیمیایی، سوخت و مواد غذایی است که از کشورهای آمریکا (53 درصد)، گوانتامالا (7 درصد)، السالوادور (5/4درصد)، کاستاریکا (1/4درصد) و مکزیک (1/4 درصد) وارد می‌شود.

جمعیت این کشور حدود هفت میلیون و 639 هزار نفر با میانگین سنی 20 سال است. امید به زندگی برای زنان 71 سال و برای مردان 68 سال است.
97درصد از مردم هندوراس مسیحی کاتولیک و سه درصد پروتستان هستند. زبان رسمی این کشور اسپانیایی است.
فوتبال هندوراس
فوتبال در سرزمین ستارگان، مدیون اعتبار کونکاکاف است و بسیاری از ستارگان دنیای فوتبال با ملیت هندوراسی درخشش در کشورهای دیگر دنیا را مدیون حضور موفق هندوراس در رقابتهای قاره ای کونکاکاف هستند.
جدال دو تیم هندوراس و کاستاریکا در این منطقه دربی آمریکای مرکزی توصیف می‌شود و البته هندوراس در بیش از 90 درصد این بازی‌ها شکست خورده است. این تیم آمریکایی در سال 1982 برای نخستین بار توانست به جام جهانی فوتبال راه پیدا کرد.
در آن سال تساوی یک بر یک برابر اسپانیا، نتیجه مشابه مقابل ایرلند شمالی و شکست مقابل یوگوسلاوی باعث حذف هندوراس نشد و این تیم در جام جهانی بازی کرد.

هندوراس روحیه تسلیم ناپذیری دارد. مدافعان این تیم یعنی آرنولد پرالتا(از باشگاه رنجرز)٬ پیکتور برناردز(از باشگاه زلزله سن خوزه)٬ ماینور فیگویرا (از باشگاه هال سیتی) و امیلیو ایزگویره(از باشگاه سلتیک)٬ به همراه ویلسون پالاسیوس٬ بازیکن استوک سیتی جزء هسته‌ّای اصلی تیم محسوب می‌شوند.

دومین بار به سال 2009 بود که فوتبال هندوراس جهانی شد و به جام جهانی 2010 راه یافت. در آن زمان، هندوراس تنها با غلبه بر ال سالوادور راهی جام جهانی شده بود در مرحله گروهی از پس اسپانیا، شیلی و سوئیس بر نیامد.
نحوه صعود به جام جهانی 2014 برزیل
هندوراس در جدول شش تیمی منطقه آمریکای شمالی سوم شد و بالاتر از تیم های مکزیک، پاناما و جاماییکا جواز صعود مستقیم به جام جهانی را بدست آورد. هندوراس تابحال دوبار حضور در جام جهانی را تجربه کرده که اولین آن در سال 1982 و آخرین آن همین 2010 بود.بنظر می رسد کاتراچوها (لقب تیم ملی هندوراس) دارند خودشان را به حضور در این تورنمنت عادت می دهند.

سرمربی: لوییس فرناندو سوارس

تنها تجربه سرمربیگری فرناندو در عرصه ملی به سالهای 2004 تا 2007 بر می گردد که هدایت اکوادور را بر عهده داشت. بقیه تیم هایی که این کلمبیایی 53 ساله روی نیمکت آن نشسته، باشگاه های نه چندان مطرح حوزه ی آمریکای لاتین بوده است. شاید صعود اکوادور به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2006 آلمان موجب شده مسئولان فدراسیون فوتبال هندوراس در سال 2011 نیمکت تیم ملی کشورشان را به فرناندو بسپارند.

مارادونای هندوراس ، غایب جام جهانی!

معرفی ۳۲ تیم حاضر در جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل

هندوراس از نظر تعداد بازیکنان اسم و رسم دار جزء تیم‌های کم ستارهٔ جام جهانی به شمار می‌رود، این تیم به غیر از سه یا چهار بازیکنی که در تیم‌های ویگان، استوک و هال سیتی بازی می‌کنند، چهره شاخص دیگری را در ترکیب ندارد، اما با همهٔ این اوصاف ترکیب تیم ملی هندوراس از وجود بازیکنان جوان و پرانگیزه خالی نیست، آن‌ها در حال حاضر از بازیکنی با تکنیک بهره می‌برند که در لیگ MLS آمریکا توپ میزند، این بازیکن کسی نیست جز الکساندر لوپز 21 ساله.

لوپز در اولین فصل حضورش در تیم المپیا همگان را به تعجب وا داشت، او در طول فصل 2010-2011 در طی 22 مسابقه 12 پاس گل را برای هم تیم‌هایش ارسال کرد و 7 گل را نیز به ثمر رساند، در ادامه همین بازی‌های چشم نواز او بود که باعث شد، هواداران تیم هندوراس به او لقب مارادونای فوتبال هندوراس را بدهند، او چند ماه پس از جام جهانی 2010 اولین بازی ملی خود را در دیداری دوستانه مقابل گواتمالا انجام داد.

او در فصل 2011-2012 دچار مصدومیتی طولانی مدت شد و نیمی از مسابقات باشگاهی لیگ هندوراس را از دست داد، اما در ادامه فصل وقتی که شرایط مسابقه را پیدا کرد، مجددا به ترکیب تیم فوتبال المپیا بازگشت و توانست با ارائه بازی‌های خوب در لیست بازیکنان تیم ملی هندوراس برای شرکت در المپیک 2012 لندن قرار بگیرد.

این بازیکن جوان در فصل 2012-2013 در اغلب بازی‌های المپیا در نقش سازنده ظاهر می‌شد، وی در طول فصل 23 مسابقه را برای تیم ملی هندوراس انجام داد و 19 پاس گل را نیز برای هم تیم‌هایش آر سال نمود.
مارادونای فوتبال هندوراس در نقل و انتقالات تابستانی سال گذشته به تیم دینامو هیوستون آمریکا پیوست، خیلی تلاش کرد تا در فهرست هندوراس باشد اما داشتن لقب مارادونا برای رسیدن به جام جهانی کافی نبود و مصدومیت کار دستش داد و در نهایت نام خود را در فهرست نهایی هندوراس مشاهده نکرد.
فهرست 23 بازیکن هندوراس در جام جهانی

دروازه‌بان‌ها:
نوئل والادارس، دونیس اسکوبر، لوییس لوپز

مدافعان:
برایان بکلز، آرلوند پرالتا، امیلیو ایزاگیره، خوان کارلوس گارسیا، ماینور فیگوئروا، ویکتور برناردز، عثمان چاوز، خوان پابلو مونتس

هافبک‌ها:
لوییس گاریدو، راجر اسپینوزا، خورخه کارلوس، ویلسون پالاسیوس، اسکار گارسیا، اندی نجار، ماریو مارتینز،‌ ماروین چاوز

مهاجمان:
جری بنگستون، جری پالاسیوس، کارلو کاستلی، رونی مارتینز


برنامه بازیهای هندوراس در گروه E جام جهانی 2014 برزیل

یکشنبه 25 خرداد 93 (15 ژوئن):

هندوراس - فرانسه (پورتو آلگره - ورزشگاه بیرا ریو) :: (ساعت 23:30)

شنبه 31 خرداد (21 ژوئن):

هندوراس - اکوادور (کوریتیبا - ورزشگاه دا بایشادا) :: (ساعت 02:30 بامداد)

پنجشنبه 5 تیر 93 (26 ژوئن):

سوئیس - هندوراس (مانائوس - ورزشگاه آمازونیا) :: (ساعت 00:30 بامداد)

پوستر تیم ملی هندوراس:


معرفی ۳۲ تیم حاضر در جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
معرفی 32 تیم حاضر در جام‌جهانی 2014 برزیل؛ هندوراس - ☼آریا☼ - 12-06-2014، 14:18

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
  مسابقات WWE | د شیلد vs اولوشن اکستریم رولز ۲۰۱۴
  جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور
  دومین شکست جوانان بسکتبال ایران در جام‌جهانی
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  غیبت پرسش‌برانگیز ایران در جام جهانی FIFAe
  تیم داوری بازی پرسپولیس و الوحده معرفی شد
  تمجید اتحادیه جهانی از ستاره کشتی ایران/ گرایی: به این نمایش افتخار می کنم
  رکورد جهانی استراماچونی در اینستاگرام
  رسانه یونانی: مجید حسینی حاضر است با نیم میلیون یورو به آاِک برود

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان