29-07-2012، 15:51
اگه اینطوره تایپیک من هم درمورد ارتباط نازیسم با صهیونیسم هستش.
درضمن بلشویک ها با صهیون ها رابطه نداشتند بلکه به یهودیان کمک می کردند زیرا تزارها بسیار به یهودیان ستم کردند ولنین آنانرا قشر ستم دیده می دید وبهشون کمک کرد.
اما در زمان استالین این کمک ها قطع وسرکوب یهودیان آغاز شد.فیلم وعکس های تخریب کنیسه ها توسط استالین رو نیز دارم.
درمورد استالین این موضوع صدق نمیکنه.
اون قسمتی که به دهه 30 وبعد 1924 یعنی دوران استالین گریز زده واقعیت نداره.
استالین در سال های 1937 و38 یه یهودیان تهاجم کرد.
وی از هیتلر الگو وکمک می گرفت.
اینهم مدارکش که میخواسته یهودیان رو در اواخر عمرش پاکسازی کنه.

فرمان قتل آنان به دلیل توطئه به خصوص توطئه پزشکان که توسط استالین امضا شد.صهیون ها شناسایی دستگیر وبه سیبری تبعید شدند.تمام دکتران یهودی از حزب اخراج وتهت محاکمه قرار گرفتند
چند روز بعد رسما در اعلامیه ای این خیانت وعاملان آن که قصد کشتن استالین وتعدادی از سران حزب را داشتند
درضمن بلشویک ها با صهیون ها رابطه نداشتند بلکه به یهودیان کمک می کردند زیرا تزارها بسیار به یهودیان ستم کردند ولنین آنانرا قشر ستم دیده می دید وبهشون کمک کرد.
اما در زمان استالین این کمک ها قطع وسرکوب یهودیان آغاز شد.فیلم وعکس های تخریب کنیسه ها توسط استالین رو نیز دارم.
درمورد استالین این موضوع صدق نمیکنه.
اون قسمتی که به دهه 30 وبعد 1924 یعنی دوران استالین گریز زده واقعیت نداره.
استالین در سال های 1937 و38 یه یهودیان تهاجم کرد.
وی از هیتلر الگو وکمک می گرفت.
اینهم مدارکش که میخواسته یهودیان رو در اواخر عمرش پاکسازی کنه.

فرمان قتل آنان به دلیل توطئه به خصوص توطئه پزشکان که توسط استالین امضا شد.صهیون ها شناسایی دستگیر وبه سیبری تبعید شدند.تمام دکتران یهودی از حزب اخراج وتهت محاکمه قرار گرفتند
چند روز بعد رسما در اعلامیه ای این خیانت وعاملان آن که قصد کشتن استالین وتعدادی از سران حزب را داشتند