امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اینج_آ همه چی در هم بر همه_**(بیاآآآ..ئاز جنس درهم برهم شو)

سلآم.

در هم بر هم کوتاه

خانه قشنگ است ولی خانه من نیست...این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست...آن کشور نو آن وطن دانش و صنعت...هرگز به دل انگیزی ایران کهن نیست...در مشهد ویزد وقم و سمنان و لرستان...لطفی است که در کلگری و نیس و پکن نیست...در دامن بحر خزر و ساحل گیلان...موجی است که در ساحل دریای عدن نیست...در پیکر گلهای دلاویز شمیران...عطری است که در نافه ی آهوی ختن نیست...آواره ام و خسته و سرگشته و حیران...هر جا که روم هیچ کجا خانه ی من نیست...آوارگی و خانه به دوشی چه بلاییست...دردی است که همتاش در این دیر کهن نیست...من بهر که خوانم غزل سعدی و حافظ...در شهر غریبی که در او فهم سخن نیست...هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران...بی شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست...پاریس قشنگ است ولی نیست چو تهران...لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست...هر چند که سرسبز بود دامنه ی الپ...چون دامنه ی البرز پر از چین و شکن نیست...این کوه بلند است ولی نیست دماوند...این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست...این شهر عظیم است ولی شهر غریب است...این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست...این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست...این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست..

با درود فراوان به پیشگاه دخترای گل روز و روزگار بر شما خوش در راستای امر مهم مرد شناسی چندی پیش پیامکی از یکی از دوستان به دستم رسید که کمک بزرگی به شناخت این موجود ناشناخته می کنهاینک اما می پردازیم به جستار تهیه مرد ایرانی( البته دوستان مستحضرید که مرد جماعت ایرانی و فرنگی نداره همشون سر و ته یه کرباسن )برای تهیه ی این عنصر بی مصرف مقدار زیادی اسید دروغگویی را با اکسید نمک نشناسی و اسید حقه بازی مخلوط کرده، در آخر کمی بی کربنات هیزی و کلرات اعتماد به نفس می افزاییم.این عنصر به صورت ول در محیط یافت می شود.کلا می دونید چیه!؟پسر جماعت - باز نگین جمع بست من به خوباشون کاری ندارم البته اگه با اون اعتماد به نفس مادر زادی خودشونو خوب ندونن. خوب یعنی اونایی که واقعا خوبن! - اره داشتم می گفتم مرد جماعت مثل کربن دی اکسید می مونه با اینکه مضره اما روز به روز داره تو محیط بیشتر میشه.حالا میگیم درخت می کاریم اکسیژن تولید می کنیم اما واقعا چیکار کنیم که پسرا رو کم کنیم؟!خب دیگه مواظب خودتون باشید.بدرود  (هروقت این شکلکه رو می بینم احساس می کنم داره شیشه پاک می کنند(
TongueTongueTongue

او103 نفررررررر ایشاااا..... پست میذارین.بیجواب بمونهAngryAngry
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اینج_آ همه چی در هم بر همه_**(بیاآآآ..ئاز جنس درهم برهم شو) - Archangelg!le - 13-06-2014، 11:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان