13-06-2014، 19:24
(13-06-2014، 19:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشهدی ها اخلاق ندارن اصلا :| !
(13-06-2014، 19:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما مشدی ها از همتون بهتر صحبت میکنیم-_-:|
(13-06-2014، 19:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا:|؟
وات د .....
بای._.
(13-06-2014، 19:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ زبون چرتی دارید:|
(13-06-2014، 19:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lol:|
سلام فلسطینی:|
(13-06-2014، 19:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه کلمه ی سیرجانی =))
نمیدانیمـ ._.
توی واتساپ خواهرم کلمات ایل سیرجانی هس حیف نمیتونم اینجا بذارمش صوتیه خیلی باحاله .. ( من خودم چن تا از کلمه هاشون بلد نبودم :| )
معنی لـَــرد : بیرون :|
خفه بمیر :|
ما مثل ادم صحبت می کنیم :/ من خودم اینجوری صحبت نمی کنم بعضیا صحبت می کنن .__.
دیدم که میگما !
یه بار اومدیم مشهد از یکی خواستیم ادرس بپرسیم گفت بسه دیگه چه قد از من ادرس می پرسین این همه ادم .. توی حرم داشتم یه چیزی به مامانم می گفتم زنه محکم میزنه بهم میگه هیس .. داریم داخل حرم می شیم هجومشون منو له کرد :|
(13-06-2014، 19:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لای لای لای لای لای لای لای لای لای ایران ایران ایران ^_^
10 دقيقه ديگه واليباله , اينجا چه ميکنيد ؟ -___-
همه...حالا لاي لاي.......حالا لاي لاي.......ايران ايران @@@@@ ايران ايران @@@@@
فقط غفور ^_^
(13-06-2014، 19:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(13-06-2014، 19:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2014، 19:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مــو میـرم دریـآ خـودمـو غرق میکُنُـم :|
ب زبان جنوبی -_-*
خفه بمیر :|
چیه مگه ؟ :|
مسخره نکردم -_-*
بی جنبه ی لووووس -_-*