30-07-2012، 1:00
مجرمان رقمشون از 20 میلیون بیش تر نبوده(البته دقیق محکوم شدگان 16 میلیون نفر بود)
وقتی سیستم امنیتی قدرتمندی مثل ان کا وی دی باشه که بتونه کنترل کنه مطمئنا کشور پاکسازی میشه.
بنده صورت جلسه دادگاه میخائیل توخاچفسکی رو داشتم مطالعه می کردم(در اون دادگاه استالین حظور داشت)
میخائیل توخاچفسکی مثل بل بل همدستاش رو لو می داد واستالین هم نظارت می کرد.
می تونم بگم میخائل توخاچفسکی نزدیک صد نفر رو لو داد.لیستشون رو هم با امضای استالین دارم.

تازه در مورد جرم آنها از کارگران رای گیری می شد.
کسانی که با قتل رفیق کایرف این قضیه رو شروع کردن. واستالین سر تابوت رفیق کایروف قسم خورد تا انتقام اورا از تمام خائنین بگیرد.
خود هیتلر هم همین کار رو می کرد وگشتاپو چند میلیون مجرم دستگیر وبه اردوگاه های کار می فرستاد.
من باوردم نمیشه شما خودتون حرف های خنده دار خروشچف تهی مغز رو قبول می کنید؟؟؟؟
اون آأمی بود که صهیون های مجرم که توسط استالین دستگیر شده بودند رو پس از مرگش آزاد کرد وبا غرب رابطه خوب برقرار کرد.
خروشچف دارای مفاسد اخلاقی نیز بوده.
اون اتهامات رو غرب وخروشچف ضد استالین ساختن.
اگه می خواهید کمونیسم مضر رو نقد کنید تروتسکیسم وتروتسکی را نقد کنید وهمقطاران صیونیست وخائن اون رو یا خروشچف جنایتکار رو.افراد کثیف اینها هستن.
نه استالین که در معرض اتهامات آنها قرار گرفته.
البته به هیتلر هم اتهاماتی بی جا زده اند.
بنده چند سال پشت سر هم وشبانه روز در مورد این موضوع تحقیق کردم.
وقتی سیستم امنیتی قدرتمندی مثل ان کا وی دی باشه که بتونه کنترل کنه مطمئنا کشور پاکسازی میشه.
بنده صورت جلسه دادگاه میخائیل توخاچفسکی رو داشتم مطالعه می کردم(در اون دادگاه استالین حظور داشت)
میخائیل توخاچفسکی مثل بل بل همدستاش رو لو می داد واستالین هم نظارت می کرد.
می تونم بگم میخائل توخاچفسکی نزدیک صد نفر رو لو داد.لیستشون رو هم با امضای استالین دارم.

تازه در مورد جرم آنها از کارگران رای گیری می شد.
کسانی که با قتل رفیق کایرف این قضیه رو شروع کردن. واستالین سر تابوت رفیق کایروف قسم خورد تا انتقام اورا از تمام خائنین بگیرد.
خود هیتلر هم همین کار رو می کرد وگشتاپو چند میلیون مجرم دستگیر وبه اردوگاه های کار می فرستاد.
من باوردم نمیشه شما خودتون حرف های خنده دار خروشچف تهی مغز رو قبول می کنید؟؟؟؟
اون آأمی بود که صهیون های مجرم که توسط استالین دستگیر شده بودند رو پس از مرگش آزاد کرد وبا غرب رابطه خوب برقرار کرد.
خروشچف دارای مفاسد اخلاقی نیز بوده.
اون اتهامات رو غرب وخروشچف ضد استالین ساختن.
اگه می خواهید کمونیسم مضر رو نقد کنید تروتسکیسم وتروتسکی را نقد کنید وهمقطاران صیونیست وخائن اون رو یا خروشچف جنایتکار رو.افراد کثیف اینها هستن.
نه استالین که در معرض اتهامات آنها قرار گرفته.
البته به هیتلر هم اتهاماتی بی جا زده اند.
بنده چند سال پشت سر هم وشبانه روز در مورد این موضوع تحقیق کردم.