14-06-2014، 18:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-06-2014، 18:57، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
(14-06-2014، 18:53)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رضا گفت این کارو کنم !!! *._.*
(14-06-2014، 18:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاد بگیره به دوست پسرت فشاره روحی وارد کنه؟ :||||
(14-06-2014، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه چی سرکاری بود ^_________________________________________________________________________________^ !!!!!!
(14-06-2014، 18:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بین شما نمیشه !اما اگ رضا بگه بین منو امیر میشه !
رضا -_-
ب امیر نگو تا منم نگم >.<
رضا نمیگه !
بگو ..
مهراوه دارم بت میگم بگو !
رضا یاد بگیر *._.* !
are u normal? :>>>>>>
(14-06-2014، 18:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میمردی بعد رفتن ایسان بگی ؟داشتم جمش میکردما -_- ..
من میدونم موضوع چیه !! :|
رضا از مهری آتو داره ک میخواد زیر آبشو پیش امیر بزنه
مهری هم از رضی آتو داره میخواد زیر آبشو پی آیسان بزنه
:|
حتمن مهری دوس پسر داره :|
رضا دوس دخدر :|
تازه درست نگفتی اما هر دوتامون از هم ی آتوی بسی بسی بد داریم -_-..
اما نمیگم !
فقد داشتم ب رضا نشون میدادم منم بلدم گند بزنم ب همه چی !
بلی بلی -_-