(30-07-2012، 17:22)ALI.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول این که اصلا رکورد شما تو سه تای اول نیست که میای پرت و پلا می گی و جزوه برندگان نیستی.
هرچقدر سعی کردم این چندروز برم نتونستم,انقدر اعصابم خورد میشه وقتی یادم میوفته که اون saber دغل باز بخاطر چندرغاز پول کرد,فقط بخاطر اینکه مسابقش جذاب تر بشه و آدمای زیادی بیان تو مسابقش.من که دیگه پامو تو این سایت نمیزارم,هیچوقت.اونم یه روزی باید جوابشو پس بده.تف تو روی هرچی دغل بازه.حقت اینه که بیشتر از اینا بت بگم فقط حیف که روزه ام.اون پول کثیفتم برا خودت.حیف اون همه وقتی که گزاشتم برا این بازی.گزاشتی گزاشتی 3 روز به آخر بازی منو خواهرمو زدی تو یه رده در حالی که 20 روزپیش بهت گفته بودیم.بچه ها mamali,ladybug,kamifc,poya مسابقه با شما خیلی عالی بود.
دوما وقتی شما از یه جا وصل می شی از کجا می شه فهمید جای هم رکورد نزدید و تقلب و دغل بازی نکردید و حق دیگران رو ضایع نکردید.
در ضمن این حرف شما خیلی مسخره است که مسابقه جداب تر بشه شما رو یه نفر حساب کردیم خودت نگاه کنی اصلا ربطی نداشت.
شما هم بهتره یکم رو خودت کار کنی و یکم ادب و فرهنگ داشته باشی که به خاطر این مبلغ به قول خودت چندر غاز(که اونم به شما اصلا تعلق نمی گیره چون رکوردت کمه) نیای بی فرهنگ بودن و نداشتن ادبت رو به همه نشون بدی که چون ابرو و شخصیت ادم بیش تر از این ها می ارزه.
نیاز نیست بیش تر بگی چون همین اندازه تربیتت رو نشون دادی...