16-06-2014، 23:38
(16-06-2014، 23:35)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمشو نمیدونم :|
(16-06-2014، 23:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2014، 23:32)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2014، 23:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2014، 23:27)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هآع هآع :| از صب که نیس :|
داداشم ملده؟
من هنو میخواستم عمه بشم
هنوز آمـادگی بچه ندارم ~_~
خخخخخخخخخ به احمد میگم امادگیشو ایجاد کنه
خانوادتـاً خاک بر سرید:| خجالت بکش :|
خخخخخخخخخخخخ
تارا شوورت کیعه؟

(16-06-2014، 23:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوووممم ..
میدیدم همیشه با یکی قایمکی حرف میزنه .. شبا دیر میومد خونه وقتیم میومد مستُ شلخته بود
بم خیانت کرد
من چه عاشقانه دوسش داشتم
بی سلیقه و شلخته -_- !
بهت گفتم درست نیگهش دار خاک تو مخت نکنن نچ نچ نچ .-. !
واقعن که .. ب شوهرت باس چی بگم الان ؟ ._.
چیکارش کنم هــا؟! >__<
هی بش نزدیک میشدم بم میگف برو اونور بو گند میدی .-.
چیکار میکردم شیره آب خراب بود نمیتونستم برم حموم ._.
.gif)