نقل قول: امروزه در مورد هیتلر هم همچین وضعی است.قضاوت ها این گونه شده.شایعاتی در مورد هردوشون غرب ودشمنانش ساختن.شما هم هر جا از جنایات و کشتار شوروی می شه از هیتلر مایه می زاری!!!
شایعه نیست حقیقته. (البته اینجا بحث در مورد شوروی است.)
نقل قول: البته مردم خودش رو نمی کشت مخالفانش رو می کشت.از نظر کمونیستی,فاشیستی ونازیستی مخالفان جزو شهروندان حساب نمی شن.در ایم موارد سوادت نم می کشه!!!
اره اون چند ده میلیون زن و بچه و پیر و جوون که با قحطی مصنوعی زجر کش کرد همشون جزوه اینا بودن و حقشون بود بمیرن!!!
مخالفان جزوه شهروندان حساب نمی شن!!!(البته به جمله بالا مربوط نیست)
به به چه طرز تفکری داری!!! :p319:
نقل قول: یادتونه واقعا واقعه غم انگیزی بود. بلوک شرق به طرز وحشتناکی فرو پاشید.نخیر همه اونا که جدا شدن از شوروی خوشحال بودن که از شر این حکومت که خونشون رو می کرد تو شیشه راحت شدن.
حتما قضیه چاوشسکو هم یادتونه...
نقل قول: که تمام اینها رو شوروی با خوکفایی به دست اورد.این حرف های شما کوته فکری است.
باوجود محرومیت ها وجنگ ها.
کشوری که در1917 شروع کرد واولین انسان رو به فضا رسوند.
ولی امریکا که در سده1600 ششروع به کار کرد.نتونست فردی رو فضا بفرسته.
هر حکومت کارهایی که انجام می ده برای مردمش باید انجام بده و نه این که مردمش بخوان از شرش راحت بشن و سرنگونش کنن.
در ضمن امریکا به مدت زمان بسیار بسیار کوتاه اون هم ادم فرستاد ماه و حتی این فاصله این قدر کوتاه بود که می خواست این کار رو اول به نام خودش ثبت کنه.
امریکا از 1600 شروع کرد و همچنان داره ادامه می ده و رشد می کنه.
ولی شوروی مثل یه باد اومد و رفت و منسوخ شد و به تاریخ پیوست.
دلیلش اینه که درست ه امریکا و غرب برای منافعشون جنگ راه می اندازن و کشتار می کنن ولی به مردم خودشون این طور ظلم نمی کنند و به طور نسبی مهربانند و هیچ وقت این طور وحشیانه در مقیاس ده میلیون ده میلیون یکجا ادم نمی کشن. حتی دشمنانشون رو.
البته الان در جهان فعلی بیش تر ظلم بر کشورهای ضعیف و در حال توسعه زیر سر زیاده خواهی ها و دشمنی های این امریکاست و ما باید باهاش مقابله کنی و به این معنی نیست که کشور خیر خواهی است بلکه کشور جنگ طلب و زیاده خواهی می باشد.