نقل قول: حذفم کردی که نزاری جوابتو بدم,ها...اگر می خواستم جواب ندی کل پستت رو حذف می کردم.
شما به خاطر عدم رعایت ادب محروم شدید.
نقل قول: .در مورد اول:من تو کل جریان مسابقات از سوم پایین تر نبودم ,ولی با اون کارت کاری کردی انقدر عصبی بودم که دیگه نرفتم,نخیر الان که نگاه کردم در اوایل سه و به پایین بودی ولی در اواخر بهتر شدی.
نقل قول: .آره من 1نفر بودم ولی خودتم میتونی ببینی که کل بازیت رو 4 نفر میچرخید که 2 تاشون ما بودیم و یکی از اون 2تاش من بودم که اگه تو اون کارو نمیکردی مطمئن باش که من اول بودم.مثلا شما رفتین خیلی فاجعه بزرگی اتفاق افتاد؟!
اگه شما گفتن دغل و چندر غاز رو بی ادبی میدونین,باشه من بی ادب,بقیش هم که واقعیت بود.آدم بی ادب باشه بهتر از اینه که حق دیگران بخوره.
هیچ فرقی نکرد. هر کس می خواست رکورد بزنه رکورش رو زد و روال عادیش رو طی کرد. برای بنده هم هیچ فرقی نکرد و ناز شما رو نکشیدم که بیاین ای وای مسابقه از هیجان افتاد!!!
و من هم فقط چند دقیقه می اومدم رکوردها رو ثبت می کردم و یه بررسی رو بعضی مسائل داشتم و می رفتم.
اصلا هم به این توجه نمی کردم که رقابت بین چند نفره فقط سه تای اول رو یه بررسی می کردم و نه بیش تر.
به هر حال هزینه ای که باید بپردازیم رو الانم می پردازیم و چیزی برای ما تغییر نکرد و از این جهت حقی از کسی خورده نشده و حقشون می رسن.
نقل قول: 2.در مور این حرفتدوما وقتی شما از یه جا وصل می شی از کجا می شه فهمید جای هم رکورد نزدید و تقلب و دغل بازی نکردید و حق دیگران رو ضایع نکردید)من حرفم این نیست که چرا مارو با هم زدی من این حرف رو قبول کردم من حرفم اینه که چرا بعد از نزدیک 20 روز زدی,بعد از این همه وقتی که ما سر این بازی گزاشتیم,که البته جوابی هم براش نداشتی نه الان داشتی نه اون موقع که پیام خصوصی بهت دادم.این انجمن اعضای زیادی داره و این پیام که این خواهر منه، یا این برادره منه به من از طرفشون می رسه. بنده هم روزی 9 یا 10 ساعت مشغولم و فکرم ازاد نیست که به این موارد فکر کنم.
خواهر شما هم گفت که فلانی برادر منه، و منم گفتم باشه. دیگه اصلا نگفت با هم تو مسابقه شرکت می کنیم و منظورش چیه.
منم فقط سه تای اول رو بررسی می کنم و دیدم شما از یه جا وصل می شی یاد اون افتادم...
البته قبول دارم که باید دقت و تمرکز بیش تری داشتم ولی از طرفه دیگه خوب منم نمی تونم به همه چیز و در همه جهات فکر کنم یعنی فرصت ندارم...