هیییم-_-
یاد گرفتن کیف دوزی جایزه ی قبولی تیزهوشان-.-
قبولی هم خیلی سخت تره
منم که گفتم تو کل کشور رتبم شده 400
یاد گرفتن کیف دوزی جایزه ی قبولی تیزهوشان-.-
(20-06-2014، 12:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره تهران خیلی بیشتره
(20-06-2014، 12:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا امیررضا خوبه:V
(20-06-2014، 12:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 12:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چندمی:|؟
تیزهوشان قبول شدم^-^
بچه کجایی؟
ششم
بوشهر
(20-06-2014، 12:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلم
آفرین نیایشی ^________^
فرزانگان چند قبول شدی¿¡
سلام
^-^
1 فرزنگان تو بوشهر بیشتر نی
(20-06-2014، 12:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم تعداد شرکت کننده های تهران رو با بوشهر یکی میکنی:|؟
(20-06-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 12:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بز:|
(20-06-2014، 12:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چندمی:|؟
بچه کجایی؟
خرس گنده ازت کوچیک تره :|
شیشمه .-.
میخواستم ببینم اگه سومه برم ببینم نتایج اومده یا نه:|
احمق:|
برا اینم پرسیدم که بچه کجاست...
ببینم زرنگه یا نه...
همین...
چون تیزهوشان قبول شدن تو شهرای بزرگ سختره....
:|
نورا یدفه دیگه فقط یدفه دیگه پارازیت بندازی...
خودت میدونی چی میشه:|
امتحانمون سراسری بود با تهران یکی بود-_-
ولی رتبم تو کل کشور شد
400
قبولی هم خیلی سخت تره
منم که گفتم تو کل کشور رتبم شده 400