20-06-2014، 18:01
(20-06-2014، 17:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخـورش (((((((((=
نمیخورمش حیفـه . میخوام همیشه گازش بگیرم و بغلش کنم .
من برم و. دوش پگیرم همه جام گلیه .
خستم به خدا . فعلا .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uplooder.net/img/image/90/a37c6b556fce4d3e46b9b3df32e5b150/CAM00490.jpg
زیر ماشین چ غلطی میکنی ؟
دستت هم گیر کرده
واستا بیام کمک
دهنم سرویس شد ماشینو در اوردیم .
کلم خورد به زیره ماشین . درد میکنه . . . کار پدرم بود در اوردنش . اونم ردیفش کرد .
اومدم اپـلود میکنم یه فیلمو که ردیفه . ولی متاسفانه کج گرفته شده . باید کلتونو بچرخونین .
بدرود .
عکستو بذارم اینستاگرام بنویسم ارتش شکسته خورده راهبان تبتی چین ؟
(20-06-2014، 17:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـورا آهنگ پرفایلت از کیه ؟
خیلی آشناس //
حرف بزن جلوم ولی پشت سر نه ..
منم میخندم بهت انگار پشت صحنس ..
نقل قول: یکی میگه مظلومی
یکی میگه تو معلومه دختر بازی
یکی میگه چقدر بچه ای
یکی میگه تو اصلا..... Big Grin
هرکی یه چیز میگه
مظلومی علی |:
شبیه دخدرایییی ||:
با جمله آخرت دیگه مخالفم
هـار هـار هـآر .
باید بنویسم . راننده اتومبیل ارتشی و کوه و دشت . ایمآن صفـایی . پس از تلاش بسیار در یک جنگل خیس .
با 1 متر اب . توانست ماشین خود را از اب بیرون اورده و طرفداران خویش را خوشنود کرده . ها ها ها .
پسره ی دخـتر نمـآ . . .
بدرود .