(21-06-2014، 2:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود ( . .)
درود .-.
فکرشو نمیکردم
ساعت 4.30 آن بشی!!
اومدی نماز شب بخونی؟؟؟! ._0
(21-06-2014، 2:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من احمق هات چاکلت خوردم
خاک تو سرت
ینی خاک ! >_<
خاک تو سرت (. . )
بله واقعا خاک تو سرم حالا دیگه تا صبح خوابم نمیبره
من مغزم به هات چاکلت حساسه
میخورم دیگه خوابم نیبره :|
باید برم پیش دکتر :||||
کلا مغز تو بیماره. خودکشی کن
(21-06-2014، 2:55)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایمان تعریف نکردیا!!
باش !
باش و کوفت وظیفتو انجام بده!
(21-06-2014، 2:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 2:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود ( . .)
درود .-.
فکرشو نمیکردم
ساعت 4.30 آن بشی!!
اومدی نماز شب بخونی؟؟؟! ._0
نه میخوام تو حال و هوای سحر توبه کنم!
ایمان تعریف نکردیا!!
دیگه گذشت
دیر جنبیدی
جهنمی محسوب میشی !
میگی نه
برو از مکارم بپرس