21-06-2014، 14:06
(21-06-2014، 14:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هــع بده عمت بره آزمایش بده |:
(21-06-2014، 13:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 13:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|:
(21-06-2014، 13:56)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2014، 13:55)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احتـرآمـه خودتو نگـه دار..!من رو ملّیتم حسّـآسم..!
لـــــــــــــــآ قــــــد قــــــــــــــــد :V
خوب شد پاتو گذاشتی تو گفت وگو ی آزاد یه چـآر تا تیکه یاد بگیری نمونـی رو زمین..!
اونــی که قـد قـد میکنه یه نسبتِ خوبـی باهات داره..!
مـــن با تو هیچ نسبتی ندارم LO0O0O0O0O0L
عمّتـه..!|:
میخــوای آدرس بدم بـرو ازت تست بگیرن..!ممکنه بری مدرسه ی استثنایی هـآ..!
میدونــی چـرآ..؟؟؟! چون نمیفهمــی من چـی میگم..!
|: پوووووف تـــ نفهمیدی یارو |:
آره من نفهمیدم |: چون زبون عر عری بلد نیستم |:
[/quote]
حیفـ شد..!عمـه ندارم..!وگـرنه حتمـاً میفرستادمشون اونـآ هم برن یه تست بدن..که از شماها جدا باشن..!((:
+__+ تاریخ بیهقـی جلـد دوم..!((: آمـوزش کاملو داده..که شما ها رو هــوا نمونید..!