21-06-2014، 23:54
(21-06-2014، 23:53)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو نمیری؟
(21-06-2014، 23:51)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بهش بگو 5 شنبه حسابتو میرسم
(21-06-2014، 23:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب تو محکم تر زدی|:
(21-06-2014، 23:43)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون که 5 سالشه گریه نکرد اون وقت ماهان که 5 سال از اون بزرگتره گریه کرد
(21-06-2014، 23:41)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخی بیچاره
تو اتاقشه با تبلت
هی میاد تو اتاق من میگه بیا بریم تو حیاط بازی هی گفتم برو نرفت یه دونه زدم تو گوشش بعد گریه کنان رفت تو اتاقش.اصابم از فوتبال خورد بود سر اون بدبخت خالی کردم
منم طاها رو زدم البته اون گریه نکرد
من آروم زدم
مبی می برم؟
تو وایبر پانی بهم پی ام داده صد بار
به منم پی ام داده
الان خودم بش میگم نمیخواد بگی
مبی برام دعا کن خواب... رو ببینم