22-06-2014، 2:27
(22-06-2014، 2:24)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با ویندوز فون کار کردی؟؟
(22-06-2014، 2:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 2:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظر من اینا عالین...
(22-06-2014، 2:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 2:08)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مانی:|؟
به خوب بودنش نع !
به خریدنش اره :|
یا گوشی دیگه ای هم مد نظرته؟
نمیگم مانی مهم نیست :|
چرا هست ..ولی این مدل بخاطر پولش نیست !! :|
کلا شک دارم چی بگیرم !
میخوام سه سال حداقل گوشیمو عوض نکنم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nokia Lumia 925
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nokia Lumia 1520
Nokia Lumia 625
HTC One M8 - 16GB
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB
نوکیا برند خوبیه !
وی اندروید نداره :/
با دوتا اخری موافقم ! :|
نمیدونم ! :|
سرعتی که ویندوز فون داره آی او اس هم نداره...
با سخت افزار خیلی پایین تر از گوشی های اندرویدی خیلی بیشتر از اونا بازدهی میده...
این حرف من نیس...
حرف کارشناساس.....
تنها ضعفش کمبود برنامه هاشه......
همین....