22-06-2014، 12:04
(22-06-2014، 12:01)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 11:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 11:57)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این که چیزی نیس.
(22-06-2014، 11:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ش نی بچه 5 درصد نداریم تاریخ ها هم از ی روز شرو میشه
بله میدونم خر نیستم آقا مُحترم ! :|
ینو گُفتم برا محض شادی و این دعوا رو تموم کُنن !
خوشم نمیاد کسایی مث تو تو کارم دخالت کُنن فقد لیست دوستام میتونن باهام حرف بزنن ولا غیر ._. !
نقطه سر خط ! :|
بعدشم تو رو سَ نَ نَ ؟ ._.
جیغغ این پسره دعوا رو شروع کرد ..
من میرم عمو صابرمو میارم ._.
اینقدر از این دعوا ها اینجا شده:|
رفیقای صمیمی من جلو چشمم دوستیشون از هم پاشید!
من یه رفیقایی داشتم قبلا کاربر فعال یا نویسنده یا مدیر و حتی مدیر ویژه اینجا بودند ولی اختلاف بینشون افتاد و دعواشون شد الان دیگه هیچ وقت نمیان فلش!
محمد عمو صابر
دلم برا محمد تنگ شده
محمد سلطانو میگی؟
قبلا تو یه انجمنای دیگه ای میومد الان دیه اونجا ها هم نیس:|
تو یخ بکس(سانسور کردم)فربد فلان بسار شده بر کنارش کرد بدجور دنبالشم