22-06-2014، 12:15
(22-06-2014، 12:13)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 12:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 12:09)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 12:06)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-06-2014، 12:03)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلطان به عبارتی محمد یا همون مهرداد KᏙ¥றᏙƝ
KᏙ¥றᏙƝ همون سلطانه میدونستین؟
نه!
سلطون نیس!
KᏙ¥றᏙƝ عکسشو هم تو عکس از خود و اتاق شخصی فرستاد!
نمیدونم کیه!فک کنم داداششه!
من فیس بوک سلطون رو داشتم تا قبل از اینکه فیس بوکم لاک بشه.
نه باو خودشه
من با مهرداد دوستم خودش گُفت!
میخواین از صابر بپرسیـن!
شاید !
(22-06-2014، 12:09)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: قاتل بروسلی=)پشه..:|
اسم بدع..!:/
من مکسی ام-_-
شاید نه راسته!
تو این حرفا رو میزنی چون تو انجمن فیلتر شدش ارشدیو دوس دخترشی اون اینا رو بت گفته تا بیای ب ما بگی