23-06-2014، 8:51
(23-06-2014، 8:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم از ریو میارم:|
(23-06-2014، 8:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو روز باید زنجیرت کنم تا ازت مطمئن شم حاضری؟؟
(23-06-2014، 8:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از وقتی راهو کج رفتیو و جاستین شد عشقت دیگه دختر من نیستی! اینقدرم گریه نکن:|
:|
باشه -_- جاستینُ میزارم کنار |:
حالا دخترتم ؟
(23-06-2014، 8:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط خانم باشند که تواضن به هم نریزه ها!
(23-06-2014، 8:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه چند نفرم بیاریم به آقایان کمک کنن:V
(23-06-2014، 8:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم رفتم دارم به بانوان مستقر در محل کمک می کنم! تو هم بیا یه شب مسقر شو فردا آمار بگیر
(23-06-2014، 8:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وظیفه هر انسان با ایمانه که به همنوعش رو کمک کنه:|...
آمار فوق العاده زیاده. برزیل از کشورهای دوست و همسایه درخواست کمک کرده
ما به وظیفه خودمون عمل میکنیم...
به بقیه کاری نداریم:|...
:|