(23-06-2014، 11:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم و هم چشمی ـ__ـ
(23-06-2014، 11:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گمشو میزنمت آ -_-
دست بزنم خوب شده تازگیا ._.
من اگه بخوام برم یا چن روزی نباشم به هیشکی خبر نمیدم :|
هیمم ._. !
پَ منم خبر نمیدم از این ب بعد ._. !
آیسان...
این خواهر شوهرت خره:|...
شما کوتاه بیا._.
(23-06-2014، 11:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوای به دوستات پز بدی گشادت کردم(: ؟
(23-06-2014، 11:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 11:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوهرت حامله شد :V
(23-06-2014، 11:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با رضا چیکار کردی دیشب ؟! -__-
من چه گوهی خوردم ! :moi:
برو برو !
فیلم ازت دارم ! (: