(23-06-2014، 11:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدید...!!!!
(23-06-2014، 11:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچ کدوم مثل رضآ نیست ! (:
(23-06-2014، 11:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|:
(23-06-2014، 11:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 11:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با رضا چیکار کردی دیشب ؟! -__-
من چه گوهی خوردم ! :moi:
رضآ دیدی من فآعل بودم !
وقتی تو نیستی رضآ عشقم هست دیگه !
امیر میخوآم رضآ رو برکنآر کنم !
تو هم که نباشی لویی . زین و هری و نایل و لیام و لوک و تریستن و جاستین و علیرضا هستن ^_^
هم چیز باز :|
رضآ یه چیز دآره که جنیفر ندآره ! :vil:
گشاد شدی رفت:|...
(23-06-2014، 11:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(23-06-2014، 11:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو هم که نباشی لویی . زین و هری و نایل و لیام و لوک و تریستن و جاستین و علیرضا هستن ^_^
جیغغ نایل ماله منه ._. !
من نظری ندارم در موزد بحث رضا و احمد فقد اینکه ..
رضا .. خدافس :|