23-06-2014، 15:02
(23-06-2014، 14:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 14:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 14:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 14:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 14:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مـآمی...
خوبــی مـآمـ (:
اره قلبونت بلم((:
دربیار اون پیستونکو|:
از دیشب تاحالا سه سالت شده بسه|:
اوم!:|
اوکــی مـآم.......پس حـآلـآ که سه سالم شده برام گوشی بخــر....HTC
((:
برو به اون بابات بگو>.<
به من چه >.<
+ایسی دوست داداشم یه سگ اورده بود ،پشمالو ی باحال!
اینقدر بغلش کردم باهاش بازی کردم!
میومد پشت پام قایم میشد!
بعد یهو از وسط پام رد میشد!!
اوخخخییی!
من عاشق سگام^__^
بـآبـآ میگــه برو به مـآمـآنت بگــو......اون روزی دخدره تو مهد کودکــ رفت تــو صفـه فیبوقــشش!
بیا با این تبلتی که برات خریدم برو فیسبوخ واس خودت حال کن(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdcpswuuEZM8PzmDE7UUh06yfFHEz7iJir-lP8Yq-MuVtoz_SUyFw4VjwU