(23-06-2014، 18:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عزیزم ._.
(23-06-2014، 18:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 18:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جونم؟! ._.
کبرا ._. ؟!
به نظرت با من مخالفت میکنن ._. ؟!
(23-06-2014، 18:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که حتما ._.*
(23-06-2014، 18:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2014، 18:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جونم؟! ._.
کبرا ._. ؟!
(23-06-2014، 18:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کبرا من نویسنده نمیشم میدونی چرا ؟ ._.
چون ی نفر با من مُخالفه ._. !
اگه من لباس نویسندگی تنه تو نکنم اسمم کبرا نیس ._. !
کبرا پَ من چی ؟ ))))):
(23-06-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی ^_^*
اگه من لباس نویسندگی تنه تو نکنم اسمم کبرا نیس ._. !
هیمم قربون دستت ._. ! کبرا منم تا لباس بخت تنت نکُنم پا تو کفنم نمیزارم ._.
(23-06-2014، 18:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوشون کلا با همه مخالفه .. روشن فکره آخه (:
ینی درصد گیراییت تو حلقم خانومی ._. !
اوهوم ): .. !
ولی برام مهم نی نویسنده بشم یا نشم :|
(23-06-2014، 18:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کبرا این ایسان و تینا رو نویسنده کن دعا خیرت می کنم من ! :|
همیشه کارای سختو میندازن گردنه من ._.