(23-06-2014، 19:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بریم -_-
انقد دوس دارم تو کل کل با امیر و رضا کل کل کنم تارا تو بیا طرف من با هم بترکونیمشون :|
رضا ، تارا .. هستین بریم کل ؟ ^__^
(23-06-2014، 19:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نزده بود...
(23-06-2014، 19:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امتیازت چقد بود؟ :/
(23-06-2014، 19:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دهنت:|....
(23-06-2014، 19:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا یه تیزهوشان قبول شدی V:
(23-06-2014، 19:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|...
خواهر گرام نمیزاره :|
میگه اگه لب تابتو روشن کنی اون رازتو به بابا میگم :|
بعدشم شارژ نتم ._.
من که کلا از شهریور به بعد نمیام...!!
بابا ناسلامتی دبیرستانه ها..!!
شوخی که نیس:|...