01-08-2012، 12:07
(06-03-2012، 19:07)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هزاران مدرک از شما حمایت نمی کنند بلکه میلیون ها مدرک از هولوکاست حمایت می کنند این یک چیز ثبت شدست وواقعیته وواقعیت با حرف من وشما تغییر نمی کند.
مدارک تجاوز ارتش سرخ به زنان آلمانی کذب است وچیز مثبوتی نیست
کار هیتلر با اون قهرمان سیاه پوسته رو چی دارید بگید که باهاش دست نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این نژاد پرستی نیست
هزاران مدركي كه شما ميفرماييد يا شهادت شاهدين عيني هست و يا اعترافات افسران كه معروفترينش اعترافات رودولف هوس است.من خودم محقق اين كارم و الان اگه چيزي بگم به من ميگن كه بحث در مورد هلوكاست ممنوعه...ولي ميگم...
پل راسينير كه خود در بژن-بلسن اسير نازي ها بوده به طور كلي وجود هلوكاست رو رد ميكنه...
صفحه ي 223 دفتر خاطرات آنه فرانك كل ظرفيت آشويتز قبل از پايان جنگ رو 11000 نفر فيكس معرفي ميكنه!(البته در وجود آنه فرنك شك هست و اين دفترچه به عنوان دستاويز مهمي براي هواداران هلوكاسته كه تو همين اين جماعت خودشون رو نقض كردن)
در KermaIII آشويتز ادعا شده كه دري ضد نفوذ گاز پيدا شده كه داراي چشمي بوده(البته پرساك اينو نياورده ولي در عكسهاش كاملا مشهوده)و كارلو ماتونيو منتقد هلوكاست در كتابي دو جلدي با نام آشويتز كاملا دلايل نقدر اين در رو آورده كه مربوط به مردار خانه بوده و نه حمامهاي فرضي گاز!
ديويد اروينگ پس از انتشار گزارشات فردآ.لشتر توسط يهوديان لندن تهديد به زنده سوزاندن ميشه!
آمار كشته شدگان هلوكاست از پايان جنگ(كه نه ميليون بود)الان به يك الي يك ميليون و دويست هزار كاهش پيدا كرده...
و ...
بازم بگم يا بس بود؟
در مورد كار هيتلر با اون قهرمان سياه پوست من چيزي نديدم اما در فيلمهايي بعضي از افسران ارتش آلمان سياه بودند و كنار هيتلر راه ميرفتن و خوش و بش ميكردن.دوستان در آپارات كليپي با نام كليپي به ياد ماندني از پيشوا رو جستجو كنن...
شما در مورد كار استالين چي دارين بگين كه با سرگي(سازنده ي موشكاي دوربرد و فضاپيما براي شوروي كه هويتش تا قبل از فروپاشي شوروي توسط KGB مخفي مونده بود)نه دست داد و نه حتي كلمه اي حرف زد باهاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون نژادپرستيه(كه من توش مشكلي نميبينم كه البته بايد تعريف بشه)اين خود بزرگ بيني و تكبره(كه هيتلر نداشت).لااقل نژادپرستي يه جمع بزرگ رو شامل ميشه و اون نژاده اما خود پرستي!از يه نفر شروع ميشه به يك نفر ختم ميشه!