(24-06-2014، 11:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 10:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حَف نَ زن ! T_T
نور نورک ؟ ._.
رُکی نزدیک نورا بشی پِخ فاتحت خوندس ._. !
نورا صاحب داره جلو صاحابش داری میگی میخوام بدوزدمت ؟ ._.
مهرزاد تو ی چی بگو احمق ! :|
امشب میام می دزدمش !
هیچ کی هم جلو دارم نی ! Y_Y
بیا
:|
(24-06-2014، 11:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پنجره رو هم قفل میکنم (:
(24-06-2014، 11:04)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی؟! >_<
داشتم پ.خ تو میخوندم :|
که میخوای فرار کنی؟؟؟! :|
امشب از اتاقت بیرون نمیای -_-
رکی ._.
امشب بیا دم پنجره ._.
خـودت بیـآ ! :|
بی ادب ! -_-
شمـا رسـمـا غـلـط می کـنـیـد ! :|
(24-06-2014، 11:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوم ! ._.
امشب راس ساعت 8 میـآم می دزدمت با هـم می ریـم نـیـویـورک کـنـسـرت جـآس ! ._.
خـوبـه ؟ ._.
یا بـریـم کلـمـبـیـآ ؟ ._.
منو ببر پیش عشقم علیرضا موقع فوتبال دلداریش بدم ^_^
بعد میریم پیش اشتون ♥_♥
سر راه فاطی رو هم بر میداریم ._.
(24-06-2014، 11:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنجره رو هم قفل میکنم (:
من افسرده میشم میمیرم ._.
دلتون میاد من بمیرم ._. ؟!
بـآش ^_^
(24-06-2014، 11:09)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جاس؟-_- منظورت جاستین بیبره؟ :|
خاک تو سرت اگه منظورت همونه :|
هـآع :|
نـه جـون مـن بیـآرمش پـیـش توع ! :|