24-06-2014، 11:42
(24-06-2014، 11:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم ^-^
مهری (:
خر(:
دلم واست تنگیده بود!(:
(24-06-2014، 11:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخود !
(24-06-2014، 11:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| آره!
نسترن ب داداشت بگو باش آشنا شیم :|
اول دبیرستان بود دیگه ؟ :|
احمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :0
بیا مرضی کارت داره:|
(24-06-2014، 11:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنو مامانمم نمیدونه:|
(24-06-2014، 11:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب فکردم منو دعوت نکردین !
(24-06-2014، 11:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میسی ^_^
(24-06-2014، 11:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جیییغ میارکه *^_____________________________________^*
راس میگه! (:
شوهرش منم! [:
کی ازدواج کردین -__- ?
عروسی نکردیم هنو نامزدیم (:3
ت با چ جرئتی بدون اجازه ی مامان بزرگت نامزد کردی بی حیا >.< !?
(24-06-2014، 11:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اصن نمیخواستم ت رو با کسی آشتی بدم *.-.* !اصن گذاشتین من حرفمو بزنم ببینید کودوم مرضی رو میگم ؟
مهری .-.
من نمیخوام با کسی آشتی کنم .-.
بیخیالش .-.
بشین سر جات .-.
خدایا توبه !
میبرن میدوزن اصن مگ هر مرضی تویی !*._.* !
ندوخته بریدن واس خودشون ! *._.* !
هییییم باشه نشستم *.-.* !
اکشال نداره میگیم هنو دوستیم!(:
بعدش یه جشنه عقده الکی میگیریم!:|
چرا الکی !
>.<
(24-06-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.*.-.* !
مهراوه تو خصوصی بت گفتم .-.
دیگه بحثشو نکن .-.
!
انقدرم این شکلکرو نزار ~> *.-.*
حالم بهم میخوره ازش |:
باش باو *.-.* !
چ خبرا مرض *.-.* ?
(24-06-2014، 11:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کفاصط -_______- !دیه برو واس همیشه ک قیدتو زدم
مرضیه ^_^