25-06-2014، 14:26
(25-06-2014، 14:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟
مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:
چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!
(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟
مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:
چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!
بله(:
چقد اسم این سرعین برام اشناس!
خوش بگذره
همونجایی که طرف اردبیله،پیست اسکی داره،چشمه های ابگرم داره!
بله(:
فک کنم رفتم
یادم نی(:
جام خالی