26-06-2014، 2:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-06-2014، 2:56، توسط ρåяįα......)
(26-06-2014، 2:53)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 2:51)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههههههههه
(26-06-2014، 2:48)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره باوووووو ایرانم واس خودش کســـیه!!!!
دفـــاع نبـــود که اون گـــند میــــزد مثـــه امـــــروز
تو آرژانتین بچه های دفــاع کمک کردن : ) [اصلا من لجم کلا با این بشــر]
آنــــــدو جــــونم گریـــــه کــــــــــرد!!!
اخه دلت میاد بچمممممممممممممممم
اون یارو بود گـــاز میگــرفت!!!! اســمش چی بـــود؟؟
کثــــافـــتـــا ایتــالیــا رو بــاخوندن
خخخخخخخ انقدبه اون خندیدم که نگو دندوناشودیدی

تازه این بارسومش بود لقبشوگذاشتن خوناشام

(26-06-2014، 2:53)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 2:51)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههههههههه
(26-06-2014، 2:48)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره باوووووو ایرانم واس خودش کســـیه!!!!
دفـــاع نبـــود که اون گـــند میــــزد مثـــه امـــــروز
تو آرژانتین بچه های دفــاع کمک کردن : ) [اصلا من لجم کلا با این بشــر]
آنــــــدو جــــونم گریـــــه کــــــــــرد!!!
اخه دلت میاد بچمممممممممممممممم
اون یارو بود گـــاز میگــرفت!!!! اســمش چی بـــود؟؟
کثــــافـــتـــا ایتــالیــا رو بــاخوندن
(26-06-2014، 2:52)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مریم خانوم اگه میخواستیم وگروهی کارمیکردیم میشد
نوشیکا اضافت کردم به لیستم:cool:
خیلی بیجــا کردی کی اجازه داد؟؟؟؟
بیشعور