27-06-2014، 22:26
(27-06-2014، 22:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه من الان مدیر میشدم اینجوری نمیشد ! V:
ممنون خوبم..!حلـوآ پخش نمیکنن..!جـآی جـآلبی نیست..!این تیمه مدیریت جدید کاملا گند زدن..!
._.
(27-06-2014، 22:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اهمیت ندی و خوش بگذرونی ^_-
هیمـــــــــــــٍ زندگی خیلی سخته:ess:
(27-06-2014، 22:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(:
آقا میخواستم تو فلش یه تاپیک بزنم برای رقص و جشن و پارتی . ترسیدم .
توی 1 انجمن دیگه . زدم . به این اسم~(HOT پـارتیِ مجـازی+ رقص نور => آزاد )~
یه چیزایی گذاشتم که . ملت دارن دوبس دوبث دوبص میکنن .
فکـر تقلید از من و گذاشتن تو فلشو نکنید که 100% بن میشید .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=111656
(27-06-2014، 22:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ._. من فروغ تو امـ ._.
هیمم خودم فقد حق دارم بت بگم فروغ کسه دیگه ای رو نزار بت بگه فروغ باشه ؟ ._.
امروز تو بیمارستان بودیم داشتن ازم خون میگرفتن یهو گوشی مامانم زنگ خورد ..
مامانم رفت بیرون اومد تو دیدم نیشش تا گوشش بازه :|
بهش گفتم کی بود چی گفت ؟
گفت تو آزمون آی ان سیه چیه آی ام سیه ؟ :| گفتم خو همون حالا .. گفت تو اون 4 شدی ._.
منو میگی جیغ زدم گفتم وایی ینی میرم کُره ؟ چون این آزمونه اگه اُلمپیاد بدیم .. آزمون بعدش ینی آخریش تو کُره ـاس و
منم باس خاطر اینکه میتونم برم خوشحال شدم ._.
گفت اره 4 شدی و باس فردا بری ازمون تعین سطح و تو کلاساش ثبت نام کُنی ^_^
منو میگی هعیییی پاهام شُل شُد اصن .. ._.
از خیر کُره گُذشتم من نمیرم کلاس ثبت نام کُنم اونم چی ریاضی هاع ._.
ولی فک نمیکردم من 4 بشم :| من همرو شانسی زدم الان فردا میرم برگمو قهوه ای میکنم ._.
جیغغغغ واقعـآ ؟! O_o تو اینقـد خرخون بودی و من خبر نداشتم ؟! :|
شیرینی بده آیس ^_^ !
رتبه ی چهار عالیههههه *^_^* !
ثبت نام کن خره -_- فرصت خوبیه ^_^ واس آیندت خیلییی خوبه : )
(27-06-2014، 22:21)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس باس از یه راه دیگه ای وارد عمل شم :|
فاطی!!!!
پسش نمی دم:|

بازی آنلاین
آپلود عکس

~(HOT پـارتیِ مجـازی+ رقص نور => آزاد )~ 

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)