29-06-2014، 16:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-06-2014، 17:13، توسط -м α є ∂ є-.)
(29-06-2014، 12:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام علیک سلام^_^
خوبی؟ میسی تو خوبی؟
چع خبر؟؟ سلام و سلامتی!
سلامتی؟ اوهوم(:
ماه رمضون روزه میگیری؟ نه:/ ولی روزه کله گنجشکی پایه ام(:
کاری نداری نه عزیزم(:
خدافس بابای!
اولین کسی که ازت سوال پرسید خودم-_- لطف کردی (:
(29-06-2014، 12:59)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مائده .. (: سلام امیررضا(:
خوبی ؟ اوره تو خوبی^_^
چه خبر ؟ سلامتی!
اسم رفیق فابریک ؟رفیق فاب زیاد دارم(:
بازیکن مورد علاقه ؟ رونالدو ^_^
تیم مورد علاقه ؟ پرسپولیس و رئال مادرید
رنگ مورد علاقه ؟ آلبالویی^_^ و قرمز جیغ(:
نظرت درباره من ؟ پسرخوبی هستی ولی گاهی بداخلاق میشی بامعرفت و مهربونی(:
نظرت درباره خودت ؟! نمیدونم والاه چی بگم:/ اینو رو تو باس بگی
3 تا خصوصیت بد من ؟گاهی بی مورد بداخلاق میشی همین!دیگه خصوصیت بد نداری!
3 تا خصوصیت بد خودت ؟تنبلم و زیاد غر غر میکنم و گاهی از حد میگذرم
3 تا خصوصیت خوب من ؟مهربون و بامعرفت و اقا(:
3 تا خصوصیت خوب خودت ؟ تعریف از خود نباشه(: باکسایی که دوستشون دارم مهربونم خون گرمم و مغرور نیستم!
نظرت درباره اخلاق من ؟عالیه20(:
ظرت درباره امضام و آواتارم ؟اواتارت خیلی باحاله امضات هم بدک نیس(:
یه شکلک متناسب با شخصیتم بزار . دوتا میزارم![]()
[/color]
بای ! (: بابای!(:
(29-06-2014، 13:02)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماعییییییییییییییی (: جییییییییغ امیر(:
برای شروع
ماعدهنام:
یه بنده خدایی چشم بلبلی میگه دیه لقب ندارم:/ اها تو هم میگی سرافرازلقب:
سوال بود خداوکیلی!(:جنسیت
اهم 14سن:
ابان(:ماه تولد:
163قد:
65وزن:
قرمز جیغ و آلبالوییرنگ مورد علاقه:
ندادم:/رتبه در کنکور ؟
عه اینجا جاش نیس:/ امیر303 معرفی کرد.__.چطوری پاسارگاد رو پیدا کردی ؟
نمیام دیه رمزمم گم کردمتا کی تو پاسارگاد می مونی؟
گفتم نمیام:/هدفت از اومدن به پاسارگاد ؟
1- الان چه حالی داری ؟حال خاصی ندارم(: ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
عاشق چهارشنبه هام
2- تا حالا خلاف کردی ؟ نه
3- تو زندگی آدم خوش بینی هستی یا بد بین ؟ خوش بین
4- رشته تحصیلیت رو بگو ؟ انتخاب نکردم ولی وکالت میرم(:
5- بهترین تفریحت چیه ؟ خرید و شهربازی و نت^_^
6-کدوم روز از هفته رو بیشتر دوس داری؟
بد نی خوبه(:بریم سر سوالا..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بریم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
بیو کامل لطف کن ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بیوگرافیمو بگم؟:/ خوب ماعده ام توی تهران به دنیا اومدم اول توی ورامین زندگی میکردیم ولی بعد به اسلامشهر رفتیم و چندین سال اونجا موندیم بعدش مامان و بابا بزرگم به رامین اومدن وقتی مامان بزرگم فوت کرد برای اینکه بابابزرگم تنها نمونه اومدیم پیشون!
![]()
اگه بخوای یه رمان از زندگی خودت بنویسی اسمشو چی میذاری؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرافراز((((:
![]()
خواننده مورد علاقه؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تیلور و تتلو
![]()
اهنگ بی کلام گوش میدی؟؟؟چ سبک موزیک یمیپسدی؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه! سبک رپ و راک رو ترجیح میدم!
![]()
چقد از وقتت پا نتی؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبلا بیشتر وقتم ولی الان یک دَهُم
![]()
کمترین نمرت چن بوده؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ریاضی6 گرفتم:/
![]()
.دست خطت چطوریاست؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
هنرت چیه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/align] رقص هیپ هاپ
ا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه (((:
![]()
کدوم اخلاقمو نداشتم خوبتر میشدم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عالی هستی!(:
![]()
تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا48سالگی! اوهوم دوس ندارم پیر شم
![]()
آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره^_^ نه!!تازه به خودم افتخارم میکنم خخخ!
![]()
.معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معمولا کفش پاشنه دار یا اسپرت!
![]()
.سایتو کی بهت معرفی کرد؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه روز داشتم تو نت میچرخیدم رفتم بازی کنم بعد عاشق بازی پاپالویی شدم از شانسم بازی فلشخور بود بعد چن روز عضو شدم!(: کلا زیاد به اینجا میومدم مثلا یه بار متن ترانه میخواستم سر از اینجا در اوردم(:
؟اصا چجوری عضو شدی؟؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
.الان چی تو ذهنته ؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینکه ادامه ی سوالاتت چیه0_0
![]()
یه خاطره خوب بگو..یه خاطره بد ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاطره ی خوب همون سرافراز و ملودی که بهت گفتم خخخ! خاطره ی بد اینکه تو مدرسه دو بار خیلی بد تحقیرم کردن!
![]()
وقتی دلت میگیره چیکار میکنی؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گریه میکنم یا به کسی که دوسش دارم اس میدم و باهاش درد و دل میکنم
![]()
زیر بارون ب چی فک میکنی؟؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخلاقم(: تحصیلاتم(:
به عشقم و ایندهدوست داری بچت به چه چیزت افتخار کنه؟
شبا خونتون پشه داره؟خیلی>_<
![]()
.خودشناسی رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه:/
![]()
.
خوب بسه هر چی چرت و پرت پرسیدم ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.^_^
![]()
[align=right]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
برم دیه ..باش برو(:
دوست داریم ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم !!!!!!!!!!!^____^
![]()
بابای..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابای(:
![]()
دختر خاله جان کبابت میکنم (8 خخخ! کُشتی منو تو چقد سوال داری!
دوست داري توي چه سني زندگي كني ؟18سالگی
چه بدونم!
چقدر قراره عمر كني ؟
48سال
چقدر ميخواي كه عمر كني ؟( با قبلي فرق داره ها )
هرجوری تقدیرم باشه(:
قراره چجوري بميري ؟
شب بخوابم صبح بلندنشم
دوست داري چجوري بميري ؟( اينم با قبلي فرق داره ها )
کشته شم!
كشتن رو دوست داري يا كشته شدن ؟؟ ( يعني دوست داري بميري يا كشته بشتي ؟ )
يك كلمه اي جواب نديا . قشنگ دل به كار بده و توضيح كامل بده
1.از روحیاتت بگو شوخ طبعی یا اروم و مظلوم؟ من بیشتر اوقات ساکت و ارومم با هم سنام شوخی میکنم(:نه اصلا
2.رانندگی با ماشین سواری یا ماشین سنگین؟ ماشین سواری(:
3.سالاد با سس مایونز یا بدون سس مایونز؟ با سس مایونز و ابلیمو^_^هیمم
4.توی انجمن دوس داری کدوم کاربر رو ببینی؟ تو و امیررضا و پارمیدا و هلن
5.نظرت راجع به آزار و اذیت دیگران چیه؟ خوشم نمیاد به هیچ وجه >_< ولی گاهی کِیف میده^_^
6.دوران سربازیو دوست داری؟ نه اصلا
7.فصل مورد علاقت چی بود؟ زمستون(:
8کاربر برتر پاسارگاد از نظر شما؟؟؟(3 نفر) نمیام اونجا
9.انظرت در مورد ماجراجویی چیه ؟ خیلی دوست دارم خیلی زساد مخصوصا درباره چیزای تاریخی
10.مداد گلی یا مداد سیاه؟ مداد سیاه!
11.انقلاب صنعتی یا انقلاب کارگری؟ اهم انقلاب کارگری
12.فوتبال یا شنا؟ فوتبال جالب تره!
13.اگر قرار بود یک حیوان خانگی نگهداری کنی چه حیوانی رو انتخاب می کردی؟ اوممم سگ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
14.تا حالا احساس کردی توی قفس اسیر شدی؟
15.یک بیت از شعری که دوست داری رو بنویس. توبه کردم که دگر مِی خورم یار اگر ساقی شود مِی بدهد من چه کنم:/ همین تو ذهنم اومد یه لحظه!اره باهاش ستاره هارو میدیدم
16.تعبیرت از فاصله چیه؟ خیلی بده لامصب>_<
17.دوس داشتی یک تلسکوپ داشتی؟چرا؟
18.خانومی حالا همه از خودمونن خیال بافی؟اره خیلی خیال بافی دارم!
19.ورزشکار مورد علاقه ات؟ نمیدونم!نمیام اونجا
20 کاربر مورد علاقه ات در پاسارگاد؟(5 نفر)
نظرت درباره ی من چیــه؟ تو خیلی مهربون و با معرفت و وفاداری!(:
نظرت درباره آواتار من چیــه؟؟؟ خوشگله*_*
از تایپکایـــ من خوشت میـــاد؟؟ اوره تو کلیپ تایپیکات فوق العادس(:
اصلا تا حالا شده از تایپکام بازدید کنیـــ؟؟ اره اره ^_^
از نام من خوشت میـــاد؟ اسم خودت؟ اوره(:
(29-06-2014، 13:03)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هدفت از گذاشتن نآم کاربری سلنا ۱۲۳۴۵۶ چی بوده !؟ موجبات شادی و خنده ی شما دوست عزیز فراهم شه^__^
ممنون (؛ خواهش^_^
(29-06-2014، 13:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام*^_^* رُجی سلام^_^
خوبی؟ خوفم تو خوبی؟
مامانت خوبع؟ خوبه سلام داه(:
بابات خوبه؟ اوره
مامان بزرگت؟ اوهوم(:
بابا بزرگت؟ کلا فک و فامیل حالشون خوبه!!
همسایه ها؟ عالی(:
چ خبر؟ سلامتی(:
چیکار میکنی؟ سوال جواب میدم(:
روزه ای؟ نه.__.
خب -_- اهم
من بداخلاقم؟ نوچ خیلی بامزه و مهربونی
بی ادبم؟ نه^_^
خشگلم؟ ندیدمت که(:
باحاام؟ اوره تا حدی باحالی(:
مغرورم؟ نه زیاد
نظرت راجبع من؟ تو مهربون و بامزه و شیطونی فقط گاهی بی حوصله(:
سوال ب ذهنم نمیرسه-_- (:
من یا اون؟ اون
اون یا من؟ تو:/
:| |:
خدافس:| خدافض(:
(29-06-2014، 13:12)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عزیزم سلام پارمیدا^_^
خوبی؟ خوبم تو چی
مدرسه رو دوس داری؟! نه:/
واس اینا شکلک بزار چشم(:
من
خودت
اهورا
نسترن:cool:
روژی
آیسان
فاطمه(دایرکشنر گرل)
تارا
آوا(مدیر)
عرفان(مدیر)
مسافرت کوجا میری؟ شمال(:
بهترین دوستت تو نت= امیرحسین و امیررضا و پریا و ایمان و عرفان و نسیم و جمره و تو و الیکا
بای. بابای(:
(29-06-2014، 14:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به من یه شکلک بده ! اهم علیک سلام:/ واس تو
به رزی یه شکلک بده !
به فلشخور یه شکلک بده !
:| :/
همین !(: