01-07-2014، 16:03
(01-07-2014، 16:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه تهرونی آ با مرامن .__. ؟
(01-07-2014، 15:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2014، 15:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم از هوایی شدن اینه ک جو مدیریت برداشتت...
(01-07-2014، 15:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2014، 15:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ک اشتباه نکردم-_-...
کار خوبی کردی! -_-
منم اشتباه کردم
توهم اشتباه کردی
شما هوایی شدی...
تو اشتباه کردی که گفدی هرجور خودت میدونی
من هوایی نشدم گفدم آواتار میخوام
چن تا دادی بهم منم تچکر کردم!
بعدشم پیش خودم گفدم بذار بزارمش توی لیست دوستام اگه مشکلی داشت شاید بتونم براش حل کنم یا حداقل اگه مشکلی داشت برای کمک کردن تعارف کنم!
ولی اشتباه کردیم!
اصن از همون روزی که من تو رو تو گ.آ دیدم نباس ج سلامتو میدادم
-_-...
آقا اصلا هر جور حال کردی...
دوست داشتی جواب سلام منو بده دوست نداشتی نده...
زورکی ک نیست...
-_-
تنها حرفی که الان واسه گفدن دارم اینه که فکر نمیکردم یکی از کسایی که تو دوستام بود الان بخوام ازش اینطوری جدا بشم!
درسته بچه تهرون نیسدم ولی حداقل یکم مرام تو وجودم هس
الانم خوشحال نیسدم اوردمت بیرون از لیستم
ولی حداقل میدونم با خودم چن چندم! :|
بدم میاد ازشون...
به جز بعضیا.__.