(04-07-2014، 22:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 21:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـام .
دختر خـانومـآ .سلرافون. چیـه ؟!!!![]()
یه بنده خدایی پیـام داده میگه مامان بزرگم از مکه برام سلرافون خریده !!
خخخ منظور دختره سارافون حداقل با باسولدا دوس شو
صفحه ی قبلو بخون بیآ حرف بزن .
تصحیح .
هعی با دوس دخترت در مورد سارافون بحث میکنی...چه دختره اسکله
دختره در این مورد بحث نکرد . من ازش سوال کردم اونم جواب داد .
تو هم بیـا و به گفتگو آ ما اضـاف شو . هر چند میدونم بیـا نازنین با گریه میفرستت خونه !
ایمانی هعی تو اصا منو نمیشناسی...من گریه ی دوستمو به خاطر دوس پسرش در اوردم

(04-07-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دست همگی درد ن کنه .
سـارافون= لباس بلندِ خوشگل .
این میشه معنیشو
فهمیدم
هی دختره تو لاین میگفت سارافون جدید گرفتم من میگفتم سلفون که دور میوه میپیچونن!!!!
(04-07-2014، 22:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:||||||||||||||
چیه حالا
منظورت از اون جمله چی بود ؟؟؟
من منظوری نداشتم اگرم داشتم تو باید میفهمیدی...غیر قابل توضیحه
بعدا تو پ.خ بگو
ینی واقعا نگرفتی