(04-07-2014، 22:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه ی قبلو بخون بیآ حرف بزن .
تصحیح .
هعی با دوس دخترت در مورد سارافون بحث میکنی...چه دختره اسکله
دختره در این مورد بحث نکرد . من ازش سوال کردم اونم جواب داد .
تو هم بیـا و به گفتگو آ ما اضـاف شو . هر چند میدونم بیـا نازنین با گریه میفرستت خونه !
ایمانی هعی تو اصا منو نمیشناسی...من گریه ی دوستمو به خاطر دوس پسرش در اوردم
(04-07-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دست همگی درد ن کنه .
سـارافون= لباس بلندِ خوشگل .
این میشه معنیشو
فهمیدم
هی دختره تو لاین میگفت سارافون جدید گرفتم من میگفتم سلفون که دور میوه میپیچونن!!!!
(04-07-2014، 22:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2014، 22:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورت از اون جمله چی بود ؟؟؟
من منظوری نداشتم اگرم داشتم تو باید میفهمیدی...غیر قابل توضیحه
بعدا تو پ.خ بگو
ینی واقعا نگرفتی
به جون ایمان چفت اگه فهمیده باشم!!!
خیلی بیش از حد اسکلی
ایمان علی یکیتون بیاد پ.خ