05-08-2012، 11:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-08-2012، 11:41، توسط abolfazl-r.)
اینو باید به اون مسولین.....نشون داد که با این که روی گنج خوابیدیمو کشورمون منابع زیادی رو داره بازم فقرو بدبختی تو جامعه هست
حرفات تا حدودی درسته ولی این منظورش این بود که مسولین به جای اینکه به تار موی دخترا گیر بدن یکم به وضع مردم توجه داشته باشن
البته اینم بگم دخترای امروزی از پسرا هم بدترن و تا یه پسر میبینن دستوپاشون شل میشه بعضیاشون که به پسرا متلک هم میندازن(البته بعضی از دخترا)بازم تاکید میکنم بعضی از دخترا!!!!!!!
(05-08-2012، 10:50)nakisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این که اینا خیلی گناه دارن و بدبختن جای خود دارد و قبول ولی چه ربطی به تار موی دخترا داره کسی مجبورتون نکردهاین خود پسرا هستن که دندشون میخاره و هیزن(البته نه همه ی پسرا) شرط میبندم اگه توی یه خیابون امثال این ادما باشن و چند تا دختر پسرا فقط حواسشون به اون چندتا دختره و به این بدبختا توجهی نمیکنن بازم تاکید میکنم که نه همه ی پسرا...!
حرفات تا حدودی درسته ولی این منظورش این بود که مسولین به جای اینکه به تار موی دخترا گیر بدن یکم به وضع مردم توجه داشته باشن
البته اینم بگم دخترای امروزی از پسرا هم بدترن و تا یه پسر میبینن دستوپاشون شل میشه بعضیاشون که به پسرا متلک هم میندازن(البته بعضی از دخترا)بازم تاکید میکنم بعضی از دخترا!!!!!!!