(07-07-2014، 5:25)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 5:23)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو پروفایلم خوندی...
(07-07-2014، 5:21)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 5:17)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من با تودرموردعشقم حرفیدم نوشیکا؟؟؟؟
بــــا فرشته دیگه حـــرف نزنید ، تو عشقتو از دست نداده بودی آخرین بار که حرف زدیم؟؟ (:
آهنگ مادر هنـــوز نفهــمیدی؟؟ آبروی بچه ام پرچـــم شـــد
چرابامن حرف نزنن؟؟؟؟
نمیدونم والا یه چیزایی یــادمه !!!!!
چـــون انحـــراف داری
بخدا من خووووووبم....تاحالاتوقرارامون باش دست هم ندادم!!!طرفم منحرفه,ب من چ؟؟؟
نه تو پروفـــایل نبود اولین روزی که عضو شـــدی فک کنم
خعل خـــب حرف بزنید باهاش (:
دستم ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟
(07-07-2014، 5:28)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 5:25)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداااااااااااااااااااااااااااااااااا همه فهمیدن تو نفهیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیگی الان ی پسر میاد ابرو بر فنا..............
اره عاشقم ولی ن واقعیش..............مهرداد هیدن^_^
Boro baww vas hamin ruze nemigiri????!!!!!!!!!!!!
بچـــه ها به نظرتون میتونم به آهنگ بگم خــــنگ؟؟؟