(09-07-2014، 4:28)توتال کور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آب بکش دهنتو بی شخصیــت!!
(09-07-2014، 4:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینقدر زر مفت نزن دیگه حوصلم رفت ما هی میگم ببخشید این هی پارس میکنه
(09-07-2014، 4:22)توتال کور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 4:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا من هلن علی رو فقط تو فلش دوس دارم
(09-07-2014، 4:18)توتال کور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر تو بیشعوری لامصب ما هر چی میگم ببخشید باز پاچه میگیری
برو بکپ،اینجا نیای بهتره|:چون من هستم...یادت نره اون روز با هلن و من...چ فحش کاری راه انداختی...هنو دارم برات...
اگه فحش کاری بوده واسه یکی دو سال پیش بوده حتما که من عذر خواهی می کنم
آخرین بارت باشه ک اسم هلن رو زبونت میاد...وگرنه بلوا را میندازم...من با اون موقه هام فرق میکنم...من اون ادم ساده نیستم...بدون هر کی با من در افتاد،ور افتاد...پ برو...دیه نه منو میشناسی و نه هلنو...
البته بلانسبت دوستان
ببند گاله رو گم شو
آهــنگ باخیــدی |: